LOGO PANDA FONT SMALL SIZE 300x127 2

Kdo smo?

I AM PANDA je znamka oblačil za ljudi, ki sami neustrašno rišejo svojo pot pred seboj. Navdih črpa iz narave, ki že milijone let neomajno stoji, ustvarja nova življenja, se spreminja in išče nove, boljše načine za obstoj vsega živečega.

Podobno naravi, želi I AM PANDA s svojim delom predrugačiti zakonitosti modne industrije in s svojo trajnostno vizijo spremeniti navade potrošnikov za lepši, Zemlji prijaznejši jutri.

panda logo png 838x800 1
bombaz

Uporabljamo le “Ring-spun” bombaž.

Naša oblačila so organskega izvora, ustvarjena popolnoma brez prisotnosti strupenih barvil ali drugih škodljivih kemikalij.

Za izdelavo oblek uporabljamo nadstandardni, GOTS certificiran “ring spun” bombaž, kar dela naša oblačila mehkejša. Poleg tega je veliko bolj vzdržljiv od navadnega bombaža, kar podaljšuje oblekam njihovo življenjsko dobo. Oblačila naredi lahkotna, vam pa daje občutek svobode.

Z roko v roki …

I AM PANDA vrača naravi tudi z uporabo recikliranih materialov, ki ne škodujejo okolju. Pošiljke dostavljamo CO2 nevtralno, poleg tega pa zagotavljamo, da so vse roke, na poti do končnega izdelka, plačane pošteno.

Ustvarjamo veliko umetniško družino.

Pri izdelovanju linij se povezujemo z različnimi slovenskimi umetniki in oblikovalci, ki vsak s svojim edinstvenim slogom pripomorejo k unikatnem izgledu znamke. Osrednja tema naših oblačil so vedno živali, saj želimo poudariti njihovo globoko sorodnost z ljudmi, ki smo jo skozi tisočletja človeškega razvoja pozabili.

face lines png 2048x2048 1 800x800 1